anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mereu am impresia ca sunt dislexic, sau am un retard mintal, pentru ca unele lucruri nu le pot intelege si unele nu le pot nici practica. De exemplu, profesorul de sport spune sa ma pun in fund, si eu ma pun in fund. dar el se referea sa ma pun in fund in nu stiu ce pozitie. sau tot el, m-a pus sa ii deschid geamul, si nu intelegeam cum trebuie pusa scandura aia ca sa tina geamul deschis. dar cel mai tare m-a pus pe ganduri un exercitiu, trebuia sa imi aleg un partener si sa ne impingem de maini, cu una sa il imping pe el si cu cealalta sa opun rezistenta lui. si chiar nu mi dadeam seama. faceam exercitiul haotic. cu mana care trebuia sa imping opuneam rezistenta, uneori nu opuneam deloc. si tot asa. Ce as putea avea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Sa stii ca conteaza foarte mult daca esti o persoana mai emotionala care din cauza emotilor se pierde, nu-i vorba de ineligenta pur simplu frica de a gresi te face sa gresesti, isi este frica si incerci si de esesc e ceva normal, e bine daca ai merge la un pshiolog ca in timp poate da in depresie, ganduri de sinucidere

6 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Stai liniștit, sunt mulți ca tine în ziua de azi. Tu ar trebui să faci exerciții de gândire, de logică, să dezbați probleme, să fii mai relaxat(poate ești bulversat și de emoții).
Apropo, nu tu ești utilizatorul de zicea cineva că a murit?

| T0T a răspuns (pentru T0T):

Întreba lumea de tine dacă ai murit. Dar ți-am dat drumu, nici nu e de mirare că nu îți amintești.

https://www.tpu.ro/conversatii/a-murit-utilizatorul-opelastrah/

| anonim_4396 explică (pentru T0T):

Multumesc rolling on the floor))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ipohondrie

| ma3ryian a răspuns:

Esti imprastiat.

| WhiteandBlack45 a răspuns:

Poate e din cauza ca in preajma anumitor personae te simti intimitat si anxios si din cauza asta nu mai poti intelege nimic din ceea ce ti se explica.