| HoriaToma a întrebat:

Mi-a cazut astazi un dinte si nu mi-am dat seama si l-am inghitit din greseala.Imi e frica de mor. Oare o sa-l elimin prin scaun sau trebuie sa ma operez? A mai patit cinevaaa? Astept raspuns rapidd! Multumessc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Stai linistit, nu se intampla nimic, il vei elimina.Eu am inghitit o moneda cand eram mic.

| HoriaToma explică (pentru onasis1961):

Vai de mine! cum ai patit?

Răspuns utilizator avertizat
| Madayna a răspuns:

Nici vorba sa te operezi, o sa-l elimini.

| irinuk28 a răspuns:

Da, eu am pierdut un dinte in timp ce mancam.L-am inghitit odata cu mancarea, si l-am eliminat.Nu ai niciun motiv de ingrijorare.Ba mai mult, dintele poate fi distrus de sucul gastric, ceea ce inseamna ca o sa fie si mai usor de eliminat.Deci stai linistit, caci nu e nimic grav.

| Awwwww a răspuns:

Si eu am inghitit un dinte cand eram mica; ma invartea cineva si dintele a fost dus laughing. Nu se intampla absolut nimic happy.

| Rexii a răspuns:

Dintele e format din Calciu in mare parte asa ca nu o sa ai probleme ajungand in stomac acesta este acaparat de sucul gastric care-l transforma si nu vei avea probleme.

Uite pentru ca sa te convingi citeste
http://articole.famouswhy.ro/sucul_gastric/