| mafiaa a întrebat:

Mi-a fost recomandata o solutie pentru scalp, ceva care mirosea a alcool, pentru iritatii pe scalp, roseala si decojirea pielii. Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna cum se numeste solutia pentru ca mi-a aruncat-o cineva si la dermatolog nu am timp sa merg? Multumesc frumos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Ma gandesc ca ai dermatita seboreica, daca ai alt diagnostic mergi la farmacie, ii spui farmacistei ca ai avut tratament pentru boala ta o solutie care mirosea a alcool, o sa-ti arate si probabil o sa recunosti flaconul... Alcumva nu te putem ajuta. Cel mai bine ar fi sa poti sa ajungi la dermatolog, sa vada evolutia bolii si o sa stie daca sa continue tratamentul sau sa-ti dea altceva.
Multa sanatate.