| FrozEenSoul a întrebat:

, mi-am dat gaura la salon , pistol , spirt, vata big grin Tot ce trebuie .Acum , cum ingrijesc gaura ? Adica trebuie sa dau cu apa oxigenata sau altceva? Funda !

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Rosimina a răspuns:

Nu...laughing toti spun asa straight face dar nu e straight face. eu singura mi-am facut pirsingurile din ureche si nu s-a intamplat nimic, ba chiar dupa 1 ora dupa ce mi-a trecutroseata de la ureche mi-am schimbar cercelu si nu sa intampalt nimic..NICI la alte pirsinguri nu trebuie sa stai 1 luna cu el ba chiar mai mult pentru ca ala medicinal e de plastic de multe ori si se rupe ori cum dupa 2 3 zile.

6 răspunsuri:
| John90 a răspuns:

Ce gaura ma, unde ti-ai facut gaura?

| FrozEenSoul explică (pentru John90):

Ureche

| John90 a răspuns (pentru FrozEenSoul):

Pai nu ai nevoie sa faci nimic ti-a puscat ala o gaura cu pistolu si ti-a pus cercel medicinal cu ala trebuie sa stai peste o luna si pe urma poti sa iti pui altu

| Rosimina a răspuns (pentru John90):

Nu...laughing toti spun asa straight face dar nu e straight face. eu singura mi-am facut pirsingurile din ureche si nu s-a intamplat nimic, ba chiar dupa 1 ora dupa ce mi-a trecutroseata de la ureche mi-am schimbar cercelu si nu sa intampalt nimic..NICI la alte pirsinguri nu trebuie sa stai 1 luna cu el ba chiar mai mult pentru ca ala medicinal e de plastic de multe ori si se rupe ori cum dupa 2 3 zile.

| Rosimina a răspuns:

NUUUUUUUUUUUUUUUUU! APA OXIGENATA NUUUUU. Dar.in primul rand. UNDE TI LAI FACUT? IN FINE eu iti spun cateva. Crema cicatrizanta.nu mai tin minte numele sad ori cum nu neaparat crema de aia trebuie sa-ti pui. DAR daca ai pierce'u in nas inainte sa te speli pe fata desinfecteazati mainile spala-te bine apoi spala-te pe fata si pune PUTIN de crema nivea daca nu ai crema cicatrizanta [pentru cicatrici] pentru ca pana la urma un pirsing e o cicatrice. asa 2, 3 zile. paurma no problem, mergi ianinte cuu pirsingu si fara griji no sa se intample nimic:* Daca e in buric tot asa sa te speli pe maini inainte de a pue crema si cand pui crema misca pirsul in sus si in jos si daca ai curaj...big grin ca sa intre crema si in gaura. Daca e in ureche.straight face no probelm cu nimic straight face.
eu am pirsing in nas in buric si big grin si 2 tatuajewinking si iti spun ca mai multa grija sa ai cu pirsingurile decat cu tatuajele happy. Sper sa iti fi fost de folos.:*

| FrozEenSoul explică (pentru Rosimina):

Ureche tongue

| Rosimina a răspuns (pentru FrozEenSoul):

Staii lin oh go on nu trebuie sa ii faci nimic. eventual pune putina crema asa pe langa cercel. nu se intampla nimic grav acolo tongue Darr pentru asta nu era nevoie sa te duci lasalonbatting eyelashes puteai sa-ti faci singur. daca ai sange in tine sa-ti dai singur/a gaurahee hee ca tesustu de la ureche nu e ata de sensibil ca..nasul,buricul,,sau eu stiu ce :p