| VooDau a întrebat:

mi-am dat gauri in urechi acum ceva timp, fiind baiat mi-a fost putin rusine sa ma duc la bijuterie sa imi dea gaurile, asa ca mi le-am dat singur cu acul putin cam jos ce-i drept, dar a fost ok, nu am mai purtat cercei de anul trecut si mi-am comandat recent 3 perechi, primele doua care le-am incercat au intrat, dupa ce le-am scos, a curs putin sange si nu mai ieseau in partea cealalta asa ca am impins pana au intrat, iar dupa asta am incercat ultima pereche de cercei, problema a fost ca aveau acul acela prea gros si nu au intrat am incercat sa ii bag in urechi dar nu au intrat de niciun fel, iar apoi a reînceput sangerarea, ce as putea face sa am gaurile mai mari incat acestia sa intre, ar trebui sa imi dau gauri normale si mao sus la o bijuterie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| twopeist15 a răspuns:

Salut! Si eu mi-am facut gauri in ambele urechi acasa si am patit si eu la fel ca tine.Incearca sa impingi cercelul cand vrei sa il bagi in ureche...va curge putin sange daca rana nu e vindecata dar nu e nimiwinkingSper ca te-am ajutat

5 răspunsuri:
| AirănMeidăn a răspuns:

Continua

| VooDau explică (pentru AirănMeidăn):

Scuze eram de pe telefon, acum am editat si este intrebarea completa happy

| AndreeaSaZicem a răspuns:

Doamnee,bai oamenilor ce aveti? Cum sa iti fie rusine, serios acum. Adica nu esti singurul baiat care a facut-o.

| VooDau explică (pentru AndreeaSaZicem):

Ok, mersi acum poti raspunde la intrebare?

| AndreeaSaZicem a răspuns (pentru VooDau):

Da,sigur ar trebui sa faci asta