| Ionut3222 a întrebat:

Salut TPU,

Mi-am dat seama ca atunci cand lovesc usor sfarc-ul drept simt o usoara durere, as putea spune disconfort. In urma masarii am observat ceva cu o textura mai tare decat la cel stang. As putea descrie ca o pernuta de detergent. Daca masez insa sanul stang, acolo se simte loc liber, in jos, precum nu ar fi nimic, si este foarte moale.

Ca si marime, pungulite sau umflatura ce o simt este exact cat cercul maro exterior.

Posibil sa fie vreo strangere de grasime sau alte chestii mai periculoase cum ar fi cancer la san (la barbati)?

Multam fain.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand, sanii nu se maseaza! Ceea ce faci tu cu masajul si lovitul, nu-i normal si este explicabil de ce te dor, pentru ca-i maltratezi.
Inceteaza sa te mai chinui si apuca-te de un sport, ca sa scada grasimea de pe corp.
Cancerul mamar este prezent la femei, nu la barbati.
Nu-ti mai chinuii sanii, ma rog, mameloanele.

0 răspunsuri: