Si eu sunt baiat si am vrut sa fac la fel.Te speli bine pe fata..Iei putin, PUTIN font de ten si pui pe cosuri si intinzi bine incat sa mnu se vada..Nimic mai simplu Funda?
O sa rada toata lumea de tine, eu inca n-am intalnit barbat sa-si dea cu fond de ten.
In principiu, te dai cu o crema baza de machiaj, pe care o intinzi foarte foarte bine, apoi te dai cu fond de ten pe toata vata si pe gat (altfel se vede urat) intinzand bine cu un aplicator special.
Buna!
Nu se aplica fond de ten pe un ten asa bolnav cu probleme.
Aplica pe fata o masca cu miere o data sau de doua ori pe saptamana. Mierea de albine are proprietati antibacteriene, astfel incat este excelenta pentru dezinfectarea si vindecarea petelor rosii minore. In plus, mai are o mare calitate: actioneaza cu delicatete asupra pielii sensibile.
Te pup!
Huh,destul de complicat.Initial voiam sa-ti dau un tutorial pe youtube, crezand ca esti fata.Pai daca ai ales nuanta potrivita, nici mai inchisa nici mai deschisa decat tenul tau, aplica foarte putin unde e nevoie, intinde-l si estompeaza-l bine cu degetele(pentru ca presupun ca nu ai si o pensula speciala )Nu pune prea mult pentru ca o sa se vada urat.Pentru ce vrei tu ar fi fost mai bun un corector, dar merge si asa.
s3xy0girl20 întreabă: