| Ionut_Racaru_1998 a întrebat:

mi-au aparut niste pete albe, iar in mijloc o bubita mica rosiatica. Mentionez ca nu sunt multe. Pe tot corpul undeva la 20-30 de pete.
Inainte de a le face am mancat o felie de pizza. Am cautat pe internet si nu gasesc nici o poza sau site legat de bubite de astea. Credeti ca e doar o alergie la vreun ingredient sau sa fi fost expirat ceva sau este caz de doctor?
Mentionez ca sunt in Italia in vacanta de o saptamana si aici nu am doctor familiar decat spitalul.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RobertMoon a răspuns:

Cel mai probabil este o alergie la unul dintre ingrediente, iti recomand sa iei un antialergic, mergi la farmacie si vezi ce iti poate da farmacistul, acolo nu stiu ce denumire poarta produsele antialergice, deci nu vreau sa te induc in eroare.

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, este posibil sa fie de la pizza.
daca iti este rau, mergi direct la spital, sa nu fie vreo boala contagioasa.