anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

mi s-au facut 2 afte bucale inauntru, una la buza de jos, si una la buza de sus.Asa e de o sapt aproape, m-am dat cu ceva solutie pentru afte, dar parca doar imi amorteste buza, nu se vede ca si cum s-ar duce, si m-am dat de 3 ori pe zi.Acum, s-a mai facut una langa cealalta sus, ori sa fie de la solutie, ori sa fie un aliment pe care tot il consum si nu imi pica bine, tin sa mentionez ca nu am o alimentatie tocmai buna.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cand ai afte bucale, trebuie sa ai un regim alimentar adecvat, altfel nu se trec, ba chiar apar mai multe.
Incearca sa manaci macar 2 saptamani fara: lapte si branzeturi, fara tocaturi, grasimi si afumaturi, fara salamuri si carnati, cat mai vegetarian si cat mai sanatos.

| christall a răspuns:

Ele apar pe fondul unei imunitati scazute. Poti sa dai cu de toate, pana nu trece de la sine, nu ai ce face.