| Dany3 a întrebat:

mie seara imi curge sange din nas de ce? si vreau sa precizez ca vineri searea eram acasa si mi-a curs iar sambata seara am fost la bunici si nu mi-a curs apoi duminica seara din nou iar mi-a curs cand am ajuns acasa.Imi puteti da un sfat cum as putea sa scapt?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai epistaxis, trebuie să mergi la O.R.L. pentru o recalibrare de vase de sânge de la nivelul piramidei nazale.
Să nu mai sufli foarte puternic nasul.
Pa, pa.

| FlorenceVi a răspuns:

Probabil de la tensiune. incearca sa nu faci efort prea mare zilele astea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Cred că ar fi necesare nişte investigaţii, dacă nu ştii exact în ce împrejurări se produc aceste hemoragii. S-ar putea să fie o problemă de fragilitate a vaselor din mucoasa nazală, sau o problemă de coagulare...este bine să faci măcar o hemoleucogramă, un VSH şi o analiză de coagulare.
Multă sănătate!
Te pup!

| SefaTa97 a răspuns:

Ai lipsa de vitamina K.
Vorbeste cu parintii tai. happy

| Almássy a răspuns:

Si eu am avut problema asta.ori e presiune mare in aer si faci efort
ori ai probleme cu vasele de sange.era niste pastilute mici ca vitaminele de la farmacie (4-5 lei) te duci si intrebi.

| Kydutsa a răspuns:

Cu siguranta ai un vas de sange mai slab, sau proabil mananci multa ciocolata, poti manca fructe e mai bine asa. incearca sa faci dusurile nu prea fierbinti. ai grija de tine

| Al3xAnDrU66 a răspuns:

Posibil sa ai un vas de sange din zona nasului mai slab, poate sati curga si din cauza ca manaci ciocolata sau ca faci dus fierbinte dar eu te sfatuesc sa te duci sa iti faci analizele si sa consulti un doctor este o analiza care indica numarul de trombocite din organism acestea daca le ai mici sangerezi si poti sa faci si hemoragii interne trebuie sa faci hemoleucograma si acolo ai sa vezi ca scrie undeva plt aleas trombocitele