| SomeRandomDude a întrebat:

nu am mai intrat pe site-ul asta de cativa ani it seems. In fine, am o problema cu o buba sub ochi, e de culoare rosiatica, si e umflata sau ceva, si gen o am de 3-4 zile, si tot a crescut, si totul in juru ei s-a umflat. Si pleoapa de jos s-a umflat, nu ma mananca, doar cand apas doare un pic. Ce este? Ce trebuie sa fac? Nu pot sa ma duc la doctor ca-i weekend si daca creste cred ca o sa se faca cat naiba.
Funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei! E cel mai probabil vorba despre un furuncul, stai linistit ca trece de la sine, ce-i drept intr-un timp mai indelungat. Zi frumoasa!

| SomeRandomDude explică (pentru anonim_4396):

Am cautat despre furnuc, doar ca la furnuc este o "bubita" la mine e gen o buba lunga, si gen cum am zis s-o umflat si buba, si in jurul ei.

| SomeRandomDude explică:

Era ulcior, am rezolvat

| DariusAndrei43 a răspuns:

Mergi la medic!