| Lukasz a întrebat:

Nu ma mai doare in parte dreapta si stau asa de o saptamana.
Aproape doua.

Mai am apendicita?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Christinnnee123 a răspuns:

Buna David. Apenticita nu se trateaza asa dupa o zi pe alta. Poate nici nu aveai problema asta. Poate sa te doara in partea dreapta si din motivul afectiunilor hepatice. Principalele simptome ale afectiunilor hepatice (nu este obligatoriu sa apara toate simultan, ci adesea doar cateva din cele enumerate mai jos) sunt:
- durere in partea dreapta a abdomenului superior;
- pigmentarea pielii in partea dreapta a abdomenului superior;
- stare de oboseala prelungita, apatie, astenie;
- tulburari ale somnului;
- stari de greata neperioadice, chiar voma;
- icter (colorarea pielii in galben sau verde);
- tulburari digestive si intestinale etc.

Eu cred ca trebuie sa te bucuri ca nu te mai doare.
Funda?

2 răspunsuri:
| Hace a răspuns:

Crezi ca a disparut peste noapte? Este mai mult decat evident, din ce spui tu, ca apendicele tau a suferit un blocaj si s-a inflamat. Ar trebui sa mergi sa te consulte un medic, asta in cazul in pare vrei sa eviti o eventuala peritonita.

| AlexandruHS a răspuns:

Buna!
O matusa apropiata, a avut apendicita dar s-a operat.
Nu te teme pentru ca apendicita nu se manifesta in acest fel deoarece matusa mea avea dureri(mai mult intepaturi si junghiuri) in fiecare zi, pana cand acestea s-au accentuat si i-a venit rau la locul de munca.
Nu te speria. Probabil, si sunt sigur de asta, au fost niste dureri banale. Pana si eu am mai simtit rar dureri in partea dreapta prin jurul apendicelui.
Bucura-te ca nu te mai doare.
Crede-ma, daca aveai apendicita durerile continuau in fiecare zi, nu se opreau.

Multa sanatate!