| Dan20199 a întrebat:

Salut tpu.Nu pot să dorm noaptea! Fac sport și in fiecare zi mă culc la 23:00 00; 00 dar mă trezesc la 03:00-04:00 și după stau ca prostul și mă uit în tavan.Și am energie dar nu știu de unde vine fiindcă țin și dieta.
Fac sport în fiecare zi ca, am 83 kg acum 2 luni am avut 95 kg la 1.71 dar sportul nu mă ajută să dorm, beau 2l de apă (nu mai beau cafea de 2 luni,nu beau suc, dulciuri etc.)
Ce poate fi? Nu am depresie sau gânduri multe noaptea! Sunt ca orice om dar cred că sportul m-a dereglat de tot.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RobertMoon a răspuns:

Salut, asa pateam si eu in urma cu 3 saptamani- o luna... dimineata ma duceam la sala, apoi la munca, iar noaptea cand ma bagam in pat ma lua somnul dupa 2-3 ore uneori, chiar daca o persoana care facea ce fac eu trebuia sa fie epuizata pe la mijlocul zilei, dar noaptea... Intre timp am luat niste vitamine, iar somnul a revenit la normal. Ma gandesc ca aveam o lipsa de ceva din cauza efortului si a meselor care nu erau fixe.

4 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Cred că trebuie să mergi la medic.

| Donsavas a răspuns:

Vorbeste cu medicul tau sa ti dea niste somnifere. Te vor ajuta.

| Henrypericolpublic a răspuns:

As vrea sa pot dormi cat dormi tu si sa am si energie.

| AlexPatriciu a răspuns:

Poți sa mergi și la medic
Probabil dormi după sala de după amiaza sau marea greseala pe care mulți o fac mergi seara târziu la sala și de aici agitația.
Încearcă un ceai de tei înainte de culcare ori poți sa mergi la medic poate îți recomanda vreun somnifer dar nu e nimic grav salut