Misca-ti degetul cu cealalta mana, rotindu-l si in ambele directii.
Daca doare si peste un jumat de ora, atunci mergi la medic, poate ai o ruptura!
Pune niste gheata si incearca sa faci niste exercitii usoare cu degetul respectiv. Daca si in cateva zile tot te doare, atunci poti sa mergi la doctor. Eu la un moment dat am adormit cu calcaiul pe bara de metal de la pat si m-a durut cateva zile dupa. Se mai intampla, nu ai de ce sa iti faci griji.
Ai adormit pe el sau intr o pozitie ciudata a degetelor.Eu prefer cand dorm sa imi pozitionez mana in palma intr-un anumit fel ciudat si cand ma trezesc degetele zunt taiate practic de durere ) Nu face nimic... Asta este motivul :* Si daca te ai duce la doctor ar rade de tine Fa exercitii cu acel deget
M-a durut inainte sa ajung acasa si cu mult timp dupa ce m-am trezit. Deci nu asta este raspunsul xD
Ar trebui să mergi cât mai repede la medic, şi încearcă să nu mai duci degetul la acele limite.
La medic nu ma duc ca nu am nimic... mare branza o durere, iar eu tocmai asta faceam il duceam la limite si inca o fac... Ce-ar putea fi?
Ei bine, dacă nu doreşti, e treaba ta. Dar dacă mana sau degetul e umflat sau degetul are o temperatură mai mare decât restul mâinii, poţi pune nişte gheaţă. Însă îl poţi forţa din când în când pentru a-şi reveni, dar nu insista.
Ok, o sa vad cat de repede imi trece pentru e te putea rasplati.