anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU!
Nu știu ce se întâmplă cu mine.
De o perioadă(în jur de 2 ani) am început sa simt o foarte mare frica de orice.Cand ies din casa am impresia mereu ca o sa se ia cineva de mine sau ca o sa rada cineva de mine.Mi e frica sa vorbesc cu oamenii,sa fiu văzut de cineva,de absolut orice e legat de socializare.
Eu încerc sa ascund treaba asta cât pot și n-am zis la nimeni asta, încerc sa par dur și cu sânge rece.Ma intimidez foarte ușor de oricine, chiar și de un copil de 7 ani mi-e frica dacă îmi zice ceva.
Beau în fiecare zi, fumez un pachet de țigări pe zi și de cel puțin 4 ori pe săptămână iau somnifere și calmante foarte multe(mirzaten,gerodorm,imovane).Fac asta pentru ca ma ajuta, am tupeu sa vorbesc cu lumea și sunt normal când sunt sub influența lor.Mai iau și chimicale(trag spray deodorant, fumez țigări inmuiate cu acetona,trag pe nas faina cu acetona etc.).Am probleme de sănătate de la stres(Hipertensiune, am tensiunea aproape constantă 20-10, 19-8,19-11).Stomacul ma arde foarte tare,nu pot sa mănânc,nu dorm noaptea.
Am fost la pshiholog dar degeaba.
Am început sa tremur de la alcool,am cearcăne la ochi foarte mari și acnee.
Ce se întâmplă cu mine?
Nu ma pot opri, simt frica din ce în ce mai rău pe zi ce trece.

Am doar 16 ani, nu vreau sa mor.
Va rog din suflet sa ma ajutați!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Din moment ce te droghezi cu tot felul de obiecte din casa si nu-i oferi corpului tau odihna necesara, alimentatia corespunzatoare, cred si eu ca mersul la psiholog nu te-a ajutat deloc.Tu nu ai parinti care sa te traga pe linia de plutire? Daca te adancesti in bautura si fumat sigur te ajuta, mai ales ca se adanceste si golul din portofel, lunar.

Mergi urgent la psiholog, ai dreptul la sedinte gratis din moment ce inca esti elev.Si cauta sa renunti treptat la vicii, altfel te vei simti ca la 28 in doar 2 ani.

| Publicuser a răspuns (pentru dullcat):

Nu știe nimeni ce fac eu.

| LaviniuA a răspuns:

Pai si psihiatrul ala care ti-a dat pastilele ce zice? Spune-i ca ai probleme cu stomacul, somnul si restul. Tratamentul ar trebui sa te ajute, nu se te imbolnaveasca mai rau.
Mai redu din alcool. Bea o bere fara alcool in schimb happy

| Publicuser a răspuns (pentru LaviniuA):

Nu am fost la medic, le iau pe ascuns de la cineva

| LaviniuA a răspuns (pentru Publicuser):

Pastilele astea nu se iau asa la intamplare. Trebuie recomandate de medic. Altfel iti fac rau. Acuma nici sa le opresti brusc nu cred ca e ok.
Deci mergi la medicul de familie sa iti dea trimitere la psihiatru. Ala o sa iti recomande un tratament corect.

| PrinceCharming a răspuns:

Este foarte bine ca ai tupeu. Da-i inainte.Nu te intreb de rezultate la scoala, probabil esti repetent.