Buna.Din moment ce te droghezi cu tot felul de obiecte din casa si nu-i oferi corpului tau odihna necesara, alimentatia corespunzatoare, cred si eu ca mersul la psiholog nu te-a ajutat deloc.Tu nu ai parinti care sa te traga pe linia de plutire? Daca te adancesti in bautura si fumat sigur te ajuta, mai ales ca se adanceste si golul din portofel, lunar.
Mergi urgent la psiholog, ai dreptul la sedinte gratis din moment ce inca esti elev.Si cauta sa renunti treptat la vicii, altfel te vei simti ca la 28 in doar 2 ani.
Pai si psihiatrul ala care ti-a dat pastilele ce zice? Spune-i ca ai probleme cu stomacul, somnul si restul. Tratamentul ar trebui sa te ajute, nu se te imbolnaveasca mai rau.
Mai redu din alcool. Bea o bere fara alcool in schimb
Nu am fost la medic, le iau pe ascuns de la cineva
Pastilele astea nu se iau asa la intamplare. Trebuie recomandate de medic. Altfel iti fac rau. Acuma nici sa le opresti brusc nu cred ca e ok.
Deci mergi la medicul de familie sa iti dea trimitere la psihiatru. Ala o sa iti recomande un tratament corect.
Este foarte bine ca ai tupeu. Da-i inainte.Nu te intreb de rezultate la scoala, probabil esti repetent.
dobrin1019 întreabă: