| Erik60120 a întrebat:

nu stiu daca am ales categoria bine, dar in urma cu 3 saptamani bunicul meu si-a taiat degetele (aratatorul, mijlociul si inelarul) cu flexu cu o panza de lemn incercand sa taie un caprior pe casa. Acum as vrea sa ma ajutati in gasirea unei manusi care sa ii acopere acolo locul gol, deoarece se vede ingrozitor de urat. Undeva unde se pot face manusi la comanda sau ce sfaturi imi recomandati sa acopere acolo acel loc gol!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BlueDark a răspuns:

Salut! Exista proteze pentru degetele lipsa, care se ataseaza si sunt chiar greu de observat.
Te poti duce cu bunicul tau la un cabinet specializat pe asemnea proteze, ca sa ii ia masuratorile necesarr.Crede-ma,aproape ca nu se observa si nici nu deranjeaza.Sunt cea mai buna alegere.
Cauta pe internet "proteza deget mana" si informeaza-te mai bine.

Pffff stiu ca flexurile astea-s pacatoase, eu era sa imi tai mana odata...De atunci nu mai am nici macar fierastrau, le-a aruncat sotia pe geam happy

0 răspunsuri: