Salut, in primul rand conteaza de cum este: Este mai grasuta, normala? Pentru un om normal dureaza in jur de 4 luni
E normala are.163 si 53 de kg aproape 15 ani
Dap, cam in 4 luni. Dar nu ii sugerez, la baieti, le plac fetele bine facute si cu forme frumoase
In 3,4 luni? un organismul care se afla in foamete permanenta in mai putin de 30 de zile va vi in pragul morti, nu ai nevoie de 3, 4 luni, nu mai manci nimic 2, 3 saptamani si gata devi extrem de slab, de asta depinde greutatea initiala = grasimea din organism, masa musculara etc
chesti care voi nu le invatati la biologie vad, metabolismul cand intra in criza de energie primara apeleaza la grasimi ca apoi sa apeleze la masa musculara ca apoi sa se tot consume pana mori prin stop cardiac
Stiu ca nu e vorba de o prietena de-a ta, ci e vorba de tine, esti prea obsedata sa devii anorexica.
Dar in cat timp?
Chiar si citiva ani, depinde. Dar nu 4 luni cum spune mai sus.
Nu prea cred, sunt cazuri cand si in 2-3 luni ajungi in special daca faci si sport. Depinde de matabolism.
Mentionind sportul, cred ca faci confuzie. Nu e vorb de slabit. Anorexia e o boala... te las sa cauti.
Nu deinde de metabolism asta e un mit fabricat de grasi, nu manci slabesti simplu, nu sa gasit inca metabolism care sa nu slabeasca cand nu manca, nu exista asa ceva, faza proasta e ca te ingrasi rapid dupa foamete
Andreeaioan115 întreabă:
DeeDee817 întreabă: