| LeonardXD a întrebat:

o problema urgenta! Acum un an am cazut cu capul de gheata si am lesinat. copii m-au dus in clasa (mi-am revenit dar ma durea capul), dupa vreo doua saptamani. mi-s-a intamplat ceva.nu mai eram asa de constient.deci ajutor! Sunt inconstient.nu ma pot concentra nu stiu ce se intampla!crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu esti inconstient, caci daca ai fi inconstient nu ai gandi, nu ai vorbi, nu ai scrie pe calculator. Eu cred ca probelemele tale nu au legatura cu caderea aceea, ci mai degraba cu un alt factor, poate execesul de calculator si TV. Nu stiu cati ani ai, dar daca ai pana in 16, maximul permis este de 20 de minute pe zi, 5 zile pe saptamana, altfel iti prajesti neuronii si te prostesti.

4 răspunsuri:
| papusicaaa a răspuns:

Pai.du-te si faci un control la medic

| matza99 a răspuns:

Mergi la un doctor

Răspuns utilizator avertizat
Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru tputputpu123):

Daca esti copil, face o mare diferenta, crede-ma. Daca esti adult, sigur ca este ok, doar ca este de 10 ori mai obositor si dupa folosirea in eces a calculatorului o sa te trezesti ca dormi 10 ore in loc de 7 si ca te simti obosit fara sa fi facut mare branza, ceea ce duce la o pierdere imensa de timp.
ea are 13 ani, nu are nici un motiv sa stea aiurea pe calculator, iar TV-ul ar putea sa-l foloseasca numai la ocazii. gaseste cu siguranta tot ce vrea sa citeasca la biblioteca si e mult mai bine sa caute informatiile necesare in carti (e mai inteligent si o ajuta mai mult in dezvoltare). in plus, asta ii va proteja neuronii si ii va inlatura problemele psihice si de somn pe care a inceput sa le aiba. Nimic nu e imposibil, trebuie doar sa vrei. gandeste-te ca daca un adult poate pierde 3 ore pe zi (dormind mai mult) din cauza oboselii acumulate la PC, ce dezastru ar fi pentru un copil sa piarda atata timp la varsta la care fiecare secunda e importanta pentru a acumula informatii si a invata.