| cristinelllooo a întrebat:

o sa incep cu o mica poveste
Ieri de dimineata m`am trezit cu frisoane, dar toata ziua am avut o senzatie de ameteala ( ca la febra presupun) am zis lasa trece a doua zi dimineata adica astazi frisoane mai puternice si aceiasi senzatie de ameteala, m`am dus la farmacie si am cumparat niste prafuri care se fac cu apa fierbinte si niste pastile care contin aceleasi substante(am scris asa pentru a nu face reclama) si dupa 2 pliculete de TheraFlu si 2 pastile de Paracetamol Sinus ( o servesc acum pe a 2-a) nici un efect.

Sunt fumator si as dori sa stiu daca exista un remediu rapid, simplu si eficient pentru a scapa de aceste senzatii imediat. Daca exista anumite restrictii ( sa nu fumez pe perioada tratamentului, sa mananc anumite chestii ) postati`le aici iar eu voi tine seama de el pe parcursul tratamentului.

PS: Nu tusesc!

Multumesc TPU!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| RyuzakiSan a răspuns:

Ori trece de la sine in 1-2 zile dupa parerea mea ori ar trebui sa treci pe la medicul de familie. Ma indoiesc ca are legatura cu fumatul. succes