| Gabriel2606 a întrebat:

Ofer funda.De cateva zile am o problema.Am o senzatie de greata si de arsuri la stomac. Orice mananc imi da senzatiile astea.Medicul mi-a spus sa tin regim dar starile continua.Va rog daca aveti cateva sfaturi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca starile continua, necesitand mai multe zile de repaus si hrana sanatoasa, ca stomacul sa-si revina si sa incepi sa te simti mai bine.
Crizele de gastrita cat si cele de colecist, nu sunt usoare si nu trec de la sine, daca nu elimini ceea ce le-a iritat si nu le dai timp sa se dezumfle, odata ce s-au inflamat si dor.
Daca ai mancat nesanatos vreme indelungata si stomacul tau este inflamat, acum va trebuii sa mananci numai lucruri sanatoase, o bucata de vreme, ca el sa-si revina.
Se tine regim alimentar sever, ca gastrita sa nu-ti mai dea acele simptome. Recomand: supa de zarzavat sau pui, carne de pui sau peste, fiarta sau fripta la gratar (nu prajita), zarzavaturi fierte sau inabusite ori crude, salate de cruditati.
Nu se manaca: carne de porc, nimic gras, prajit, salamuri, carnati, oua prajite, sosuri, tocaturi, fast food, dulciuri, sucuri, cafea, alcool.

1 răspuns:
| AdelinaC a răspuns:

Pe langa regim ia un controloc, emetin, meto, motilium