anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tpu.Pe buza de sus mai bine spus sub buza am o pata alba care la inceput a fost rosie si s-a facut alba iar din cate am citit pe net se numesc afte bucale dar eu nu cred ca e o afta bucala deoarece nu ma doare... doar ca e acolo si am mai citit si acuma ma gandesc la ce e mai rau adica cancer.Pe net scria ca o pata asemanatoare si ma tot gandesc daca am cancer.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mario76 a răspuns:

De ce iti faci rau gandind asa de negativist? Cancerul nu creste ca balariile pe toate cotloanele. Si foarte bine ca nu creste asa. Poate fi un cos, o afta, un mic lipom de grasime, orice. Fa un consult la dermatolog. Medicul este cel care poate sa un diagnostic si un tratament. Nu te mai descuraja crezand ca e cancer...

1 răspuns:
| lpavel a răspuns:

Cancerul NU se face pe buza! laughing)) E o afta cum ai zis si tu!