Ar trebuii să vez un chirurg plastician/chirurg estetician, acolo primești răspunsul
Laseroterapia te poate ajuta si este non invaziva! Doar ca s ar putea să fie mai costisitoare. Din pacate, casa de asigurări nici macar nu reduce cazurile medicale ce tin de dermatologie/chirurgie estetică. Eu unul cred ca ar trebui ajutați oamenii care au probleme estetice serioase. Acum n ai decat sa dai de la tine, sa mai astepti sau sa strângi bani si sa o rezolvi cand se poate. Cine te place, te place cu totul, nu doar cu fața!
Exista o tehnologie cu laser care poate scapa de unele cicatrice. Altfel, poti incerca transplantu de piele. Ai zis ca nu ai gasit, dar daca te duci la un spital, o sa iti spuna unde sa te duci. Oricum, eu recomand chestia cu laserul. E mult mai usoara, mai sigura, dar e posibil sa trebuiasca facuta in strainatate.
Da se poate face in strainatate si costa 1000 euro...
Ar putea folosi fond de ten sa astupe daca chiar nu si permite momentan
Mai, vedeti ca eu am scris primul de laseroterapie
Glumesc. Fondul de ten, nu numai ca nu acopera complet cicatricea, dar se si cunoaste. Plus ca e enervat sa dai cu fond de ten in fiecare zi cand iesi pe undeva. E o solutie temporara. Pentru un baiat nu mi se pare o idee buna.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
dobrin1019 întreabă: