anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

pentru ca incepe scoala o sa mă pun sa mananc mai mult si mai sănătos, pentru ca da... am și niște probleme cu sănătatea și trebuie multe vitamine, minerale etc.
Deci. mananc sanatos, fructe în general și merg pe jos în fiecare zi la scoala si vin pe jos de la scoala, distanța este de 1 km cam așa pana la scoala sin așa o sa continui, o sa încep sa fac sport și acasă și întrebarea este : Așa o sa îmi revin incet incet? Mersul pe jos și sportul pe care îl fac va impiedica ca eu sa mă ingras cât timp mananc mai mult?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
Bula
| Bula a răspuns:

Mancarea sanatoasa inseamna sa mananci doar ce este natural, ne-tratat cu chimicale pentru a fi frumos si sa nu se strice repede.
Fructele sa le mananci proaspete, coapte, cand sunt pline de vitamine, nu cele care sunt merele frumoase din magazine, cumparate in luna martie si care nu se strica nici in jumat de an, chiar daca le tai. tongue
Lactatele trebuie sa fie facute din lapte si nu din apa sau zer si prafuri.
Mezelurile sa fie din carne, nu din materiale inlocuitoare, sa nu fie mai ieftine ca si carnea.

Mancare sanatoasa inseamna sa mananci putin si bine, iar miscarea inseamna sa-ti petreci timpul afara cat mai mult, nu stand langa calculator sau pe telefon.