Da, acesta. Il aplici doar seara inainte de culcare. Inainte sa te dai cu el, este bine sa te speli foarte bine pe fata si sa te stergi cu apa micelara pentru a fi foarte curat tenul. Te dai 3 luni. In prima saptamana ma ustura fata, deoarece s-a uscat destul de rau tenul, insa am facut o pauza de o zi, mi-am facut un scrub din zat de cafea si ulei de masline care mi-a indepartat toata piele moarta, iar apoi nu am avut nicio problema. Am vorbit cu un dermtolog si mi-a spus ca 80% din persoanele care utilizeaza Mask Plus Gel au aceleasi reactii, asa actioneaza gelul.
Ai grija sa eviti zona ochilor si a buzelor! Sper sa te ajute, deoarece si eu m-am luptat cu acesta problema de la 12 pana la 17 ani si stiu cat de enervante sunt cosurile.
Buna! Nu prea cred ca te-ar ajuta cu ceva. Eu am reusit sa scap de cosuri cu Mask Plus Gel. Am incercat toate cremele si pastilele posibile timp de 5 ani, am fost la 3 dermatologi si nimic, iar apoi mi-a recomandat o prietena acest gel care m-a ajutat. Nu stiu daca functioneaza la toata lumea, dar din cate am citit, majoritatea persoanelor au scapat de acnee cu ajutorul acestui gel. Este mai scumpicel, intre 80-100 lei, depinde de farmacie, dar eu zic ca merita. Sper ca te-am ajutat!
Miyana întreabă: