| PaPi a întrebat:

Primavara aceasta am fost racita deja de 3 ori (asta e a treia oara) odata in martie, odata in aprilie, si acum in mai. Insa acum cred ca e putin mai grav. Noaptea trecuta pe la ora 4 m-a apucat tusea si nu am dormit vreo 30 minute pentru ca incepeam a tusi din 2 in 2 minute. Acum sunt si ragusita, ma simt slabita, am febra si tusesc. Este vreo sansa sa am pneumonie? Doi colegi de la mine din clasa au avut pneumonie si mi-e frica sa nu am si eu asa ceva. Am citit pe net despre asta si chiar mi-e frica. Vreau sa spun ca inca nu am mers la medic. Vreau sa merg maine (daca nu s-o fi saturat doctorul de mine de la atatea vizite primavara aceasta). Multumesc Anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Pneumonie s-ar putea sa nu ai (ar fi trebuit sa ai febra mare),dar o bronsita este posibil sa ai.Te sfatuiesc sa mergi la dr. de familie,care iti cunoaste episoadele repetate si roaga-l sa-ti dea o trimitere pentru o radiografie pulmonara, pentru a vedea cum arata plamanii tai. Dupa citirea acesteia, vei vedea ce pasi trebuie sa faci. Nu neglija. Plamanii nu se regenereaza, iar atmosfera poluata in care traim ne asalteaza plamanii. Sa ne scrii ce-ai aflat. Sanatate!

| OnUtZzZaAa a răspuns:

E posibil sa ai pneomonie dar mai bine du-te la doctor fiindca sunt multe boli de raceala pneumonia e doar una dintre ele

| PaPi explică:

Hey! Deci am fost ieri la medic. M-a consultat si a zis ca nu aude nimic rau la plamani totusi m-a trimis sa fac o radiografie pentru a fi sigura. Am fost azi si am facut radiografia si nu am nimics. Medicul a zis ca plamanii sunt curati si ca nu am pneumonie. Multumesc Mult Pentru Incurajare!

| Ocreștină a răspuns:

Spovedește-te și nu mai pacatui. Bolile, suferința și sărăcia sunt urmările păcatului.