| Ciuca99M a întrebat:

Problema este cotidiana...Cresterea in inaltime
sa incep cu inceputul, am 11 ani 1.36 si 30 kg(sunt si pitica si slabaoh go on) iar parinti mei :tata are cam 1. 76 si mama e mica de statura are 1 48sad...
Imi e frica ca vpi fi scundasad
Va rog cei care citesc intrebarea sa imi dea un raspuns cei care au trecut prin chesti asemanatoare ...Inafara de basket, handbal, voley mai ales inot(sunt intr-un sat vai de mama lui) mai stiti alte metode...Somnul ajuta (eu ma pn la nani pe la 10 jumate -11 si 15)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Inca nu ai ajuns la pubertate. Majoritatea fetelor "isi dau drumul" la inaltime dupa ce trec de varsta pubertatii adica intre 11-13 ani)

| EmyliaSustineCampaniaTPUrevive a răspuns:

Nu ar trebui sa iti faci griji.esti inca mica.O sa cresti.oh go on.
Si eu am o problema cu greutatea.incerc sa ma ingras dar nu reusesc.asa ziceam si eu ca sunt pitica si slaba.dar la 11 ani cat ai tu nu ar trebui sa iti faci griji:*

| leeya a răspuns:

Esti scundă, și mult prea grasă.

| DariaTeo a răspuns:

Buna! Si eu am o problema asemanatoare, 12 ani si 1.50, 5. Stiu ca te simti complexata. Eu de o saptamana fac exercitii de crestere, am vazut pe internet la pagina Fit4Sport. Poti incerca si tu pentru ca in general, sportul ajuta. Sincer, 0.5 am crescut in 11 zile de exercitii, deci au efect. Stiu ca suntem inca mici si oricum crestem pana la 15-16 ani. Sper ca te.am putut ajuta si te inteleg...