anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Problema sta în felul următor, sunt băiat am 19 ani, însă eu m-am născut cu un singur testicul, însă totul este un regula, adică, organismul se comporta la fel ca și cum as avea 2 testicule. Nu am avut niciodată probleme, adică am erectie normala, elimin sperma (acum difera cantitatea în funcție cât de "bine" ma simt). Însă problema cea mai grava este ca încă sunt virgin și nu am făcut-o pana acum deoarece îmi este rușine sa ma afisez " cu un testicul" în fata unei fete, chiar dacă eu consider ca pot avea o viata sexuala perfecta. Însă psihicul meu este doborât de ideea ca am un singur testicul, cum as putea sa scap de "fix-urile" astea de un singur testicul? Am discutat cu părinții mei și mi-au spus ca "unii oameni s-au născut fără o mana sau picior" înțeleg treaba asta foarte bine însă problema asta cu "lipsa unei bijuterii" cum as putea sa o depășesc? Si mai ales cum sa ii spun viitoarei mele prietene sau iubite, ca am un singur testicul? Exista șansa refuzului? Sau chiar a părăsirii relației? Ajutor va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Ea când faci amor, nu se uită acolo, se uită la fața ta.
2. Dacă te iubește și vede că restul se întâmplă normal va înțelege. Unii au doar un singur rinichi din naștere de exemplu.

1 răspuns:
| Donsavas a răspuns:

Cata vreme se simte bine cu tine, Nu o intereseaza de acel defect.