| ReadyForMee a întrebat:

Pt cei care au raspuns la ultima mea intrebare:Nu nu mi-a venit ciclul atunci! Nu stiu ce era! Habar nu am ce am avut! Atunci sa trecem la intrebarea curenta:Ma doare foarte tare partea unde sunt ovarele! Am crampe si am mai multa secretie vaginala in ultima saptamana. Iar crampele le am de vreo doua ori pe zi.Mentionez ca se apropie ziua mea de 14 ani si ca nu mi-am inceput viata de "noapte" sa spun.Nici nu am de gand. Vreau sa imi traiesc copilaria frumos. O prietena mi-a zis ca s-ar putea sa imi vina ciclul. Voi ce parere aveti? Multumesc anticipat si dau fundahappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Dx a răspuns:

Nu stiu ce sa-ti zic.nu ti-a venit pana la varsta de 14 ani, deloc?

| CristinaLăvMucAnonim a răspuns:

Buna. daca esti arope de 14 ani corpul tau secreta mai multi hormoni ca de obicei. Tu, fiind la acea varsta la care o fata isi incepe adevarata varsta de adolescenta, corpul tau se schimba.De unde stii ca te dor ovarele?!? Posibil sa te doara deoarece se intampla la ce ti-am spus anterior.Asa ca nu iti face griji! Daca mai continua aceasta problema, scuza-ma ca iti spun asta, dar trebuie neaparat sa te consulte un doctor. Sper ca ti-am fost de ajutor. Fundita te rog mult pentru ca m-am chinui.

| Cookiee9712 a răspuns:

Mda. o sa-ti vina ciclu big grin, si spun asta pentru ca si mie mi s-a intamplat la felhappy

| Giulia_6293 a răspuns:

Cred ca iti va veni ciclul.Si mie mi s-a intamplat la fel, si in legatura cu durerea ia un Paracetamol, e cel mai bun, mie medicul mi la dat ...Insanatosire grabnica!

| Alistair a răspuns:

O sa iti vina cat de curand menstra adica zilele acestea, daca nu s-ar putea sa te fi racit putin

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

S-ar putea. Sau nu. Nimeni nu stie si nici nu are cum sa stie. Ai rabdare, cand va fi sa fie, va veni.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Menționez că ai o disfuncție hormonală. Poți bea ceai de crețișoară, este un stimulent hormonal natural și ajută și la apariția menstrei.
La mulți ani.
Pa, pa.