Buna.
In fiecare seara, poti sa bei un ceai cald de menta(sau ce doresti tu)ori o cana cu lapte. Evita bauturile carbogazoase(cu acid de exemplu Fanta, Cola, Sprite)si cu gheata.
Pa, pa.
Buna, fara rasarita, ingheatat si tot felul de produse cu prea mult adaos de e-uri, acele care fac bine sunt in special oulu crude
Am întâlnit oameni ce au terminat conservatorul şi care nu pun gura pe seminţe, pentru că au un efect negativ asupra corzilor vocale.Iar ca alimente ce fac bine din câte ştiu eu, doar albuşul de ou face bine. gălbenuşul îl iei cam degeaba. Ceauil la fel, este bun dar are efect negativ asupra dinţilor. Mierea de albine din nou este foarte bună.
Buna acestea fac bine corzilor vocale:ceaiuri calde cu miere sau lapte cu miere. celbrul ou crud pe care sa il absorbi dintr-o inghititura acestea nu: inghetata, sucuri reci alunele semintele etc. O alta regula de aur ar fi aceea de a evita barurile sau cluburile in care muzica ambientala este la un nivel mare sau foarte mare ca sa nu iti solitici foarte tare vocea atunci cand vorbesti cu cineva
Sper ca am fost de ajutor
Marcela9Xd întreabă:
Nova1337 întreabă: