Stai linistit 1 singur fum, din cate am inteles de la oricine, nu te afecteaza absolut deloc, aproape ca nici o tigara intreaga nu se simte (Sfat primit de la rude care fumeaza 2 pachete pe zi.). Atata tot sa nu mai fii tentat, vrei nu vrei, se poate sa ajungi la dependenta.
De la o tigara nu pățești nimic. Pentru binele tau totuși, sa nu te apuci de fumat
Un singur fum e nimic, cu siguranta ai inhalat mult mai mult fum prin fumatul pasiv (inhalatul fumului din jurul fumatorilor) in viata ta.
Nu iti afecteaza nimic un singur fum. Probabil nici nu a ajuns in plamani.
Un fum este absolut nimic, dar o țigară întreaga e serios. Am un vecin care ma făcut să mă las, omul a fumat 1 pachet pe zi timp de 6 ani și a făcut cancer la gât stagiu 4 terminal. Are o gaura în gât că să poată vorbi și respiră. Dar un fum este absolut nimic doar să nu ajungă dintr-un fum într-o țigară și dintr-o țigară într-un pachet.
Un fum este absolut nimic, nici măcar o țigară, dar mai multe fac foarte mult rău. Am un vecin care ma făcut să mă las, omul a fumat 1 pachet pe zi timp de 6 ani și a făcut cancer la gât stagiu 4 terminal. Are o gaura în gât că să poată vorbi și respiră. Dar un fum este absolut nimic doar să nu ajungă dintr-un fum într-o țigară și dintr-o țigară într-un pachet.