anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

recent m-am cântărit și am 46 kg (1.65) înălțime și vreau sa va întreb, am mâncat jumătate de punga de cipsuri lays cu sare 140 g si am mai mâncat ceva astăzi, exista vreo șansă să mă ingras de la punga aia de cipsuri mâncată? Am făcut și 2.7 km bicicleta și niște cardio și am mers pe jos vreo 2 km. Va rog nu mă judecati

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Mancatul cipsurilor duce la slabirea mintii si alte asemenea dileme.

Daca ai mancat DOAR acele chips-uri si ai facut atata miscare, atunci te-ai slabit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Viziteaza te rog un psiholog mai intai si apoi un nutritionist...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar ai greutatea perfecta! Ai 1 65 si 46 kg,esi chiar prea slaba,in niciun caz nu esti grasa.Da, ai ars caloriile alea care le avea punga de chipsuri, dar sa stii, ai putea sa mananci mai mult, e ok cum esti.

| FoxyM a răspuns:

Salutare! Daca ai depus eforturile de mai sus, caloriile consumate au fost eliberate.Nu este posibil sa te îngrasi daca elimini caloriile consumate de tine.Meriti"a doua sansa"

| suntsuper a răspuns:

Nu. nu te ingrasi de la ce mananci intr-o singura zi, la fel cum nu slabesti daca nu mananci o zi.
te ingrasi daca mananci constant, mult.

tu stii cat e nevoie sa mananci ca sa pui un singur kg pe tine? 7000 de kcalorii. punga aia de chipsuri abia are vreo 500, si cu restul mancarii probabil ai ajunz la 2000 kcalorii, pe care le-ai si ars cand ai facut miscare.

nu te mai ingrijora atat in legatura cu greutatea pe tru ca esti foarte slab(a) deja.

| annempx a răspuns:

Daca ai depus tot efortul acela, punga nu de mai ia in considerare, si esti ok pentru intaltimea ta.