| Liiidiaaa a întrebat:

Reuşisem sa slabesc 4 kg, aveam 64 şi dupa 60.
Dar de ceva timp,tata a venit înapoi în ţara şi a adus tot felul de dulciuri dar,nefiind destul, a început sa gateasca mâncare grasa, iar unele le adoram.
Problema este ca într-un timp scurt m-am îngraşat 3 k.În timpul zilei manânc mancarea mea,care nu este atât de consistenta dar, seara îl apuca pe tata un dor de gatit, pe la 7-8 seara iar eu nu îl pot refuza.De fiecare data spun ca manânc puţin,cât sa gust dar,dupa ce termin de mancat îmi dau seama ca am întrecut masura.
Înfometarea nu mi se pare cea mai buna soluţie,mai ales ca sunt copil şi sunt în creştere.
Problema nu este ca m-am îngraşat iar, nu dramatizez dar, peste o saptamâna trebuie sa merg la o nunta iar acum rochia îmi sta destul de ciudat.Nu îmi statea foarte bine nici la 60 dar ma gândeam ca mai slabesc...
Ce credeţi ca ar trebui sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Vofuse a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu tatal tau ca sa gateasca la ore normale, adica la masa de pranz. Pana la nunta incearca sa reduci consumul de dulciuri, sa bei cat mai multe lichide si seara sa mananci doar un iaurt. Succes!

| Tina88 a răspuns:

Cred ca trebuie sa mananci cu moderatie, daca esti predispusa sa te ingrasi rapid trebuie atentie sporita la ce mananci si mai ales la CAT mananci, este foarte bine ca esti preocupata atat de devreme de alimentatia ta, cu cat trece timpul si pui kilogramele cu atat mai greu scapi de ele. Tatal tau gateste ce stie si ce crede ca e bun, depinde doar de tine sa te abtii si sa ai vointa. Poti sa mananci si mancaruri cu grasime insa nu zilnic, mult si seara. Poti sa te apuci sa-ti gatesti singura chestii simple si sanatoase :salate, pui la tigaie grill, etc. Bafta.

NOname
| NOname a răspuns:

Să-ţi cumperi o altă rochie?

| SergiuBoss11 a răspuns:

Ambitia este cheia succesului. Daca iti doresti cu adevarat sa slabesti, ar putea veni cu farfuria in fata calculatorului ca tu nu te vei atinge de ea