anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU, revin cu inca o problema: in fiecare dimineata simt ca am nasul infundat, cand de fapt nu il am si chiar daca respir normal simt ca ma sufoc, din acest motiv mai am si un nod in gat de la care imi vine sa vomit, tin sa precizez ca daca beau ceai foarte fierbinte sau folosesc picaturi de nas, nodul din gat si starea de greata dispar pentru ceva timp, dar ele revin eventual.
Ma voi duce zilele astea la un control ORL, cel mai probabil miercuri, pana atunci imi puteti da niste sfaturi despre cum scap de nodul in gat si starile de greata? Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| dani2411 a răspuns:

Am uitat sa mai precizez ca din inceputul sezonului cald nu mai am pofta de mancare, ma simt slabit, de exemplu ieri mi s-a luat respiratia in stb si a trebuit sa cobor la urmatoarea statie ca sa ma mai linistesc, am greturi aproape zilnic dar analizele mi-au iesit ok.