| Adytzuuu08 a întrebat:

revin cu o întrebare, am incercat sa meditez si intr-adevăr ma ajuta, ma calmează, si ma simt mai bine, mai energic, mai relaxat (s-a resimtit si in faptul ca fumez, de la 7-8 tigari la 2 pe zi ) doar ca am o postura proasta la Meditație, trebuie sa ma sprijin cu spatele de ceva, nu imi pot tine coloana dreapta, am niste probleme cu spatele (am postura putin cocosata ) si simt o durere insuportabila atunci cand incerc sa imi tin spatele drept mai mult de 30 de secunde. Intrebarea mea este : " Stie cineva o poziție de Meditație care mi-ar fi mai favorabilă? ". Eu unul am căutat pe internet dar am găsit doar poziții de yoga si am incercat dar in comparație cu cea Lotus in care ma pot concentra asupra respirației fara probleme in cele de yoga nu imi pot induce starea aia de relaxare, si chiar as vrea cu ajutorul Meditației sa scap intr-un final de viciul fumatului, cel mai bun raspuns primește funda, va multumesc si astept cat mai multe răspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Orice pozitie in care poti sa stai relaxat e o pozitie buna pentru meditatie. Poti sa meditezi si stand intins. Doar sa nu fii incordat. Stai si sprijinit daca poti sta relaxat, nu e nimic gresit in asta.

1 răspuns:
| seth2016 a răspuns:

La meditatie poti sta in orice pozitie in care te simti relaxat. Meditatia da rezultate oricum. Nu-ti trebuie o anumita pozitie yoga, nu stiu ce.