| dafuq123 a întrebat:

ro, am 16 ani si anul trecut (adica la 15 ani) am facut sex cu o tipa, oral neprotejat si normal protejat. ati putea sa-mi spuneti ce boli se pot lua si care sunt simptomele fiecarei boli?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DraudeS a răspuns:

Stai linistit, nu se manifesta in palma. Poate fi o iritatie banala, sau o alergie. Stai 48 de ore, iar daca iritatia respectiva incepe in a nu se vindeca, consulta un medic dermatolog.

Sanatate!

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

HIV, hepatita B, hepatota C, HPV (care au simptome de-abia dupa multi ani), blenoragie, sifilis, herpes, candida, chlamydia, etc

| viotedy a răspuns:

Nu ai nimic, decat experienta.

| IloveME a răspuns:

Sida! unul dintre cele mai conumi virusi prin transmitere sexuala!

| DraudeS a răspuns:

Boala venerica slabe sanse daca spui ca ai fost protejat. Insa, si oral poti lua anumite boli daca persoana respectiva are carii si sangereaza. (Ex.: Hepatita, Hiv, etc.) Se simtea intr-un an dezile daca aveai vreo boala. Acum, nimeni nu poate spune ceva concret mai ales pe domeniul internetului. Ai ceva simptome?

Sanatate!

| dafuq123 explică (pentru DraudeS):

Nu, dar mi-a aparut ceva ca o iritatie galbena in palma.

| dafuq123 explică (pentru DraudeS):

Multumesc pentru raspunsuri happy

| DraudeS a răspuns (pentru dafuq123):

Pentru putin.

Sanatate!

| DraudeS a răspuns (pentru dafuq123):

Stai linistit, nu se manifesta in palma. Poate fi o iritatie banala, sau o alergie. Stai 48 de ore, iar daca iritatia respectiva incepe in a nu se vindeca, consulta un medic dermatolog.

Sanatate!

| dafuq123 explică:

Ca vreau sa stiu daca sunt bolnav sau nu.