Era ceva total neimportant daca era doar de 10 minute, dar de 5 ore?:O
Mergi la doctor.
Buna.
pai mi se intampla si mie deseori
dar stai linstita
nu e nimic grav.
e trecator
Du-te la un doctor neurolog urgent...si eu am patit la fel cu piciorul si cand am fost la doctor mi-a zis ca imi paralizase piciorul.Am stat mult timp internata fiindca m-am dus dupa o saptamana si boala evoluase... du-te repede
Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat
Depinde poate fi doar ceva trecator dar in caz ca te doare in continuare eu te sfatuiesc sa mergi la doctor poate fi ceva de la inima.
Parerea mea este sa te duci maine la prima ora la spital sa iti faci niste controale, sa nu cumva sa ai probleme cu inima. Tatal meu a avut aceeasi problema si ala fuseze inceputul unei semipareze care la costat mult cu multe zile de recuperare si tratament. Parerea mea!
Inca ceva nu era toata mana si doar 2 degete numarul 4 si 5 adica cel mic si cel de langa el acum nu mai am nimic, le puteam misca si cand erau amortite eu am un unchii ce a avut si el probleme si era din cauza unui nerv incurcat...presupun ca e din cauza ca stau toata ziua cu, cotul pe birou...Si inca ceva nu sunt fata si sunt baiat, fata de la avatar e iubita mea.
anonim_4396 întreabă: