| StefanCristi a întrebat:

Salut Tpu.ro, eu în trecut am făcut radiografii o dată la nu știu câți ani să aflu cum stau cu plămânii deoarece am fost operat de plomotorax și am auzit de la un brancardier că cei care au făcut radiografia nu mai pot face copii, e adevărat? Mi-e frică de ceea ce am auzit.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu are nici o influenta radiografierea cu fertilitatea masculinas au erectia penisului tau.
Poate nu stiai, dar un brancardier este un om simplu, fara prea multa carte si cunsotinte medicale, asadar nu-i cazul sa-l iei drept medic si sa asculti de o gluma proasta.

| StefanCristi explică (pentru Violleta2022):

Ms frumos pupic? eram îngrijorat acum sunt mai liniștit tocmai asta mă întrebam și eu în adâncul sufletului meu că doar vorba cea am făcut poză la plămâni să văd cum sunt nu am făcut poză la penis mă scuze de expresie

| Eireann a răspuns:

Nu e deloc adevarat. Ce ai auzit probabil e ca nu se fac radiografii femeilor insarcinate fiindca pot afecta embrionul sau fatul. Daca o femeie are varsta fertila de obicei I se face un test de sarcina inainte de radiografie. Nu afecteaza nici fetele, nici baietii incat sa ii lase infertili.