Daca-i esti PRIETENA, ajut-o intr-adevar!
Suna la 112 si cheama salvarea!
Cu aceste simptome exista si stadii de boala cu care nu numai apuca analizele de luna viitoarem ci poate chiar muri in cateva ore!
Tin sa mentionez ca nu e insarcinata - cu toată stima, poate mai presus de toate ar trebui un test de sarcina
Pai in ce zona o doare? Burta, stomacul, in partea standa, in partea dreapta?
Eu am niste probleme cu burta dar sunt un pic diferite.Cand imi e rau si vomit e de la fiere ca se umple trebuie sa vars dar nu am dureri.Mai am niste dureri in partea de jos a burti pe care nici eu nu le-am depistat inca sigur ce sunt.Ma doare rau, nu ma mai pot misca si ma umflu instantaneu. Durerea duce catre spate de aceia un medic mi-a spus ca poate sa fie de la coloana sau rinichi dar trebuie verificare amanuntita.
Ea poate sa aiba o apendicita sau probleme de natura ginecologica sau...nu avem de unde sa stim decat daca mergeti urgent la medic.
Daca este apendicita -asa cum cred eu-, pana luna viitoare va muri.
Daca nu sunati chiar acum la 112 sa o ia salvarea, situatia se va agrava.
De ce luna viitoare? Sa mearga la urgente cand are aceste simptome. Nu e gluma.
Macar un medic de familie a vazut-o? Banuiesc ca, daca ai spus ca au mai fost episoade, care revin din ce in ce mai des, acesta este si motivul pentru care nu ati apelat de urgenta la control specializat.Dar poate destul de bine sa fie si ceva grav(daca era apendicita, cred ca era dusa deja...), si sa faca fata organismul pentru ca este tanara, dar asta nu inseamna ca nu este periculos.
Mergi cu ea cat de urgent la medic, ca asa nu ai cum sa iti dai seama de ce poate suferi, la spital o sa ii faca investigatii si o sa iti dea un diagnostic corect.Sanatate
Si.a facut analizele acum 7 zile am uitat sa comentez aici si la ecagheu nu i-a iesit nimic rau, la sange doar colesterolul putin iar la celelalte nimic insa ea tot are niste simptome?
Buna ziua, trebuie neaparat sa mergeti la medic. URGENT! poate fi vorba chiar de o apendicita, nu e de neglijat. Sanatate multa!