| ralfy123 a întrebat:

sa incep cu inceputul, de acum 2 ani tot timpul cand ma ridic de ori unde (scaun, birou, pat) ametesc, dar nu chiar asa de tare, dar nu mai vad nimic in fata ochilor decat negru pentru cateva secunde.
Acum 2 saptamani am fost la sat unde am mers la Cascada susara (in padure) si cand am ajuns la casca bunicilor inapoi, a inceput sa ma doara capul si trebuia sa plec la Timisoara si i-am zis lui tata ca ma doare, apoi a inceput sa am pierderi de memorie, mi-a amortit gura, nu mai puteam vorbi, nu mai vedeam bine cu un ochi, iar mana drepta era si ea amortita. Intr-un final m-a dus tata la spitalul judetean unde mi-a facut un control si a spus ca am facut insolatie ( unde in padure? la umbra? Nu cred, dar asa a zis ) si mi-a bagat perfuze care era legata la un aparat pritr-un fir prin care trecea o substanta care imi intra in corp, pentru trecerea durerii capului pentru ca nu mai trecea si ma durea tare tare. crying((
Astazi dupa 2 saptamani in care 4 nu am iesit din casa ca asa mi-a recomandat, am fost la strand unde nu am stat in soare, dar in apa, da, ca na... te prinde soarele, au am mai mers pe la strand si n-am patit nimic, dar azi dupa ce am ajuns acasa pe la 5 la ora 9 m-am pridicat din foroliu am deschis usa sa merg in bucatarie dar cand am iesit am amenit nu am mai vazut nimic in fata ochilor a inceput sa tremure picioarele si ma tineam de frigider sa nu cad dar intr-o sec nu am mai constientizat ce fac si nu am mai simtit nimic si am cazut, si m-am lovit de gresie cu, curul si de la durere mi-am revenit si mama a zis ce fac? ce s-a intamplat? si i-am zis ca m-am inpiedicat ca sa nu ma certe ca s-a intamplat din cuza ca am mers la strand in soare.
Ce pot face? Analizele sau ce? Mama mi-a mai propus sa mergem sa fac un film la cap, i este frica, la fel ca mine dupa ce am patit azi. Sa fac analizele cat mai curand?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Cel mai probabil, este vorba de Hipotensiunea ortostatica - vezi detalii la linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/......atica_9594

http://www.sfatmedical.ro/Semne_si_simptome/Hipotensiunea_ortostatica

http://citynews.ro/......ate-116058

Sau de o anemie...

Un control la medicul de familie şi nişte investigaţii suplimentare vor confirma sau infirma diagnosticul prezumtiv!

Toate cele bune.

| mixxjim a răspuns:

Fa-le, sa scapi de-o grija. Ai putea sa faci niste analize de sanja mai intai, poate si si o anemie sau o lipsa de calciu, pana la cap pot fi multe alte motive mult mai simple dar care pot da problemele de care povestesti. O electrocardiograma e de asemenea indicata, si cu analiza la efort. La varsta la care esti pot fi multe cauze, si vreo dereglare hormonala, deficiente de minerale, inima trebuie si ea urmarita, nu e cazul sa te gandesti la cine stie ce grozavii happy Sanatate!

| Gabitzu246 a răspuns:

Nu ai nimica, asa se intampla, cand stai jos esti mai relaxat si tensiunea incepe sa scada la fel si bataile inimii dar nu intotdeauna, si daca te ridici repede sangele incepe sa circule mai repede in cutia craniana si se foarmeaza putina presiune asupra capului, mie asa mi-a explicat mediculbig grin