| Katts a întrebat:

Schizofrenia este o boala a sistemului nervos?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DiazAndreea a răspuns:

DA.Ereditatea, mediul din frageda copilărie, factorii neurobiologici, procesele psihologice și sociale apar drept factori importanți care contribuie la apariția tulburării; unele droguri recreaționale și medicamente par a cauza sau înrăutăți simptomele.
Schizofrenia este o psihoză caracterizată prin deteriorarea proceselor de gândire și de răspunsuri emoționale inadecvate.[1] Tulburarea se manifestă prin halucinații auditive, deliruri paranoide sau bizare sau prin vorbire și gândire dezorganizate și este însoțită de disfuncție socială sau ocupațională semnificativă. Debutul acestor simptome apare de obicei la începutul perioade adulte, cu o prevalență globală de-a lungul vieții în jur de 0, 3–0, 7%.[2] Diagnosticul se bazează pe comportamentul observat și pe experiențele raportate de pacient.

6 răspunsuri:
| MihaiGe a răspuns:

Da,este o boala a sistemului nervos.
Bafta!

| JohnSimon1983 a răspuns:

Salut.

Da, este o boala a sistemului nervos. Mai exact neuropatica. Iti recomand sa accesezi lumeaplantelor.info si vei afla cum se poate combate aceasta boala cu plante medicinale. Sper sa-ti fie de folos acest raspuns.

| club13medicalstuff a răspuns:

Da are legatura. iti recomand sa ii contazcezi pe cei de la http://kinetoterapie-medicina.blogspot.ro/ daca ai nevoie de indrumare

| guardian05 a răspuns:

Schizofrenia reprezinta un grup de tulburari psihice in care realitatea este interpretata in mod anormal. Schizofrenia se caracterizeaza prin halucinatii, delir, comportment si gandire dezorganizata. poti afla mai multe de pe acest site: http://www.sfatulmedicului.ro/......-paranoida

| Katts explică:

Am o tema pentru scoala cu bolile sistemului nervos eu nu am nimic de aface cu asta sa se inteleaga

Întrebări similare