| mironmatwi a întrebat:

Salut TPU! Simt ca sunt in sevraj, dar nu am fumat vreodata. Toti prietenii mei o fac, dar mereu imi ziceam ca nu o voi face. Si totusi, acum nu stiu ce sa fac. Cand respir simt o lipsa si un fel de gol in stomac si cand incerc sa o justific gandul imi zboara la tigari. Mereu cand ma plictisesc si cand stau si ma relaxez, la fel, simt o nevoie inexplicabila. A mai patit cineva asa ceva? Imi puteti da sfaturi? Nu stiu cat timp mai pot rezista fara sa ma apuc si eu, sincer va spun.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| andreeaaaaaaamaria a răspuns:

Buna! Tu stai pe langa persoane care fumeaza. Si eu am trecut prin asta, oarecumlaughing)La mine acasa nu fumeaza nimeni iar acum 2 ani am inceput sa stau foarte mult cu niste prieteni care fumeaza-ne vedeam dimineata inainte de ore, dupa ore, ieseam in weekend-uri. La liceu tot asa mai stateam cu colegi care fumau. Si am inceput sa simt ce simti si tu. M-am controlat singura, am zis ca nu merita sa cheltuiesc atat de multi bani pe tigari, sa-mi distrug sanatatea, sa nu pot sa alerg 2m ca-mi vomit plamaniilaughingAm incercat sa ma dau la o parte cand ceilalti fumau, sau iau o pauza de la iesit cu ei, sa le cer sa nu dea fumul pe mine. Iar acum sunt ok cu asta! Crede-ma, nu merita sa te apuci de fumat, mai ales influentat de altii!

0 răspunsuri: