anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

spuneți drept, am mâncat mult azi?
La scoala am mâncat doar un sandwich din ăla cumparat.
Când am venit acasă pe la 2 am mâncat un măr, un sandwich făcut de acasă și niște cornulete mici din alea seven days.
Și fac și sport, e destul de mult, nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu e mult, dar e foarte prost si nu iti asigura minimul necesar. Ai manca foarte multa paine si zahar, enorm de multe chimicale si mai trebuie sa mananci inca 4 legume (ai mancat doar un mar din cele 5 portii obligatorii pe zi), macar o cana de lapte sau o cantitate echivalenta de lactate si o bucata de carne (nu mezel sau prostii) cat podul palmei tale. Daca mananci atat de prost (calitativ) vei suferi in curand de malnutritie si te vei ingrasa din cauza aportului imens de dulce.

suntserios
| suntserios a răspuns:

E aiurea, paine multa, fara fructe, fara legume, fara vitamine.

| Hammurabi a răspuns:

Depinde care e țelul tau.
Daca vrei sa semeni cu o radiografie atunci ai mancat foarte mult...laughing

| peperonies a răspuns:

Mai putina paine mai multi nutrienti.

| missfatadelatara a răspuns:

E foarte mult. Dacă 7days era o punga mare e și mai mult. Dacă mama a făcut un sandviș mai mare decât un burger, o sa devii obeza.

| andreigustaviol a răspuns:

Esti in crestere, este foarte okay, parerea mea. Doar incearca sa ai mesele mai diverisifcate, gen la scoala poti sa-ti iei gen 2-3 sandwich-uri, cu putina vara/ rosi, sunca/ muschi ceva, dar recomand painea neagra si unt, nu margarina. Manci un sandwich consistent la 2-3 ore, sau cat rezisti si acasa incearaca sa ai mici mese gen din 2 in 2 h. Parerea mea, eu am facut sala si acum sunt practicant avansat de karate, si am aceste mese, doar ca putin mai diverisifcate.

| Daisy11111 a răspuns:

Nu ai mancat nult dar trebuie sa bri multa apa