Cred ca depinde si de alimentatie. Intreaba un medic si nu lua in seama prea multe raspunsuri de pe TPU. Unele sunt puse la vrajeala doar ca sa faca puncte.
Asta e parerea mea...la o varsta mica. Eu cred ca sunt prea excesivi 3 km de alergat.
Nu ma refeream la tine!
Pai te pot ajuta eu, sunt zile in care noi la fotbal alergam si 4-5 km. Fii atent, incearca sa te odihnesti mai mult si sa mananci, asta ar fi la ora 10 sa fi in pat si sa te trezesti de dimineata, si incearca cat mai mult sa faci efort fizic. Fugi cate putin, faci miscare non stop si asa corpul o sa se obisnuiasca.
Daca te doare capul, aici nu stiu ce sa zic. Mergi la un medic. Nu-mi dau seama de ce. poate nu poti face efort fizic mult, poate ai o problema ceva. consulta un medic.
Eu zic ca trebuie sa consulti un medic decat sa ne dam noi cu parerea aici. Daca zici ca te doare capul de la vant, e posibil sa ai sinuzita. Si eu am avut. Consulta un medic neaparat! Bafta la probe
Pai tu esti normal. Adica e normal sa obosesti la 50 m....desi eu obosesc la vreo 10m. Esti OK doar ca mai trebuie sa mai lucrezi.