Hey happy
Stii, e ciudat ce o sa iti spun. Daca mananci, slabesti. Aici nu e vorba de orice fel de mancare. Daca tu chiar vrei sa slabesti, incepe prin a manca o masa copioasa la micul dejun, pentru ca iti da energie pentru toata ziua. Poti sa mananci un mar, 2 oua (nu prajite in ulei) sau poate o salata si niste iaurt.Tu alegi. De asemenea, sa mananci si pranzul si cina pentru ca si ele sunt mese importante. Ideea e sa nu sari nicio masa si sa mananci cat mai sanatos posibil. Adica fara sucuri acidulate, fara fast-food, chipsuri etc. Multe fructe si multa apa.
Inca un secret ar fi ca dimineata, fix dupa ce te trezesti, sa bei apa. Cel putin o jumatate de litru de apa pe stomacul gol. Poti sa pui si lamaie in ea, pentru ca apa cu lamaie slabeste. Din nou, tu alegi.
A, si sa nu uitam de sport, dupa ce bei apa de dimineata, poti sa iti faci rutina iar apoi sa te duci la alergat. Prin parc, sau pe strada, nu conteaza. O jumatate de ora de alergat si nu numai, te tin in forma.
Sa nu te infometezi! Face mai mult rau decat bine.
Ei, astea au fost sfaturile mele, sper ca te-am ajutat!
Astea este un raspuns chiar foarte util si bun! -dupa parerea mea si merita FUNDITA!
Bună!
NU ai precizat ce vârstă/înălţime/greutate ai acum ( respectiv dacă eşti fată sau băiat ), pentru ca să vedem dacă este necesar să slăbeşti.
INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...
Toate cele bune.
Mai bine te-ai consulta cu un medic, cu cineva specializat care poate aprecia de ce regim ai nevoie si ce te-ar afecta.
Dar, standard, e regimul clasic: sport mult, carbohidrati putini si zahar redus.
Evita pe cat posibil dulciurile (poti sa folosesti indulcitor de stevie pentru ceai), painea (pastele fainoase), mancatul la ore tarzii (dupa ora 18). Incearca lactate, cereale simple (tarate), legume multe.
Mananci putin si des.
Reduci grasimile din mancare, dulciurile si sucurile carbogazoase.
Bei multa apa.
Hey
Stii, e ciudat ce o sa iti spun. Daca mananci, slabesti. Aici nu e vorba de orice fel de mancare. Daca tu chiar vrei sa slabesti, incepe prin a manca o masa copioasa la micul dejun, pentru ca iti da energie pentru toata ziua. Poti sa mananci un mar, 2 oua (nu prajite in ulei) sau poate o salata si niste iaurt.Tu alegi. De asemenea, sa mananci si pranzul si cina pentru ca si ele sunt mese importante. Ideea e sa nu sari nicio masa si sa mananci cat mai sanatos posibil. Adica fara sucuri acidulate, fara fast-food, chipsuri etc. Multe fructe si multa apa.
Inca un secret ar fi ca dimineata, fix dupa ce te trezesti, sa bei apa. Cel putin o jumatate de litru de apa pe stomacul gol. Poti sa pui si lamaie in ea, pentru ca apa cu lamaie slabeste. Din nou, tu alegi.
A, si sa nu uitam de sport, dupa ce bei apa de dimineata, poti sa iti faci rutina iar apoi sa te duci la alergat. Prin parc, sau pe strada, nu conteaza. O jumatate de ora de alergat si nu numai, te tin in forma.
Sa nu te infometezi! Face mai mult rau decat bine.
Ei, astea au fost sfaturile mele, sper ca te-am ajutat
Mananci putin si des,alergi cat poti de mult, insa exista si o cura in care trebuie sa bei foarte multe portii de limonada pe zi, nu stiu prea multe detalii, te poti documenta pe internet despre asta, in general slabesti prin consumul de lamaie
Exercitii regulate..mancare sanatoasa... perseverenta si rabdare...caci lucrurile astea nu se fac peste noapte.)
Incearca sa mananci cat mai sanatos (fructe,legume) si scoate din alimentatie dulciurile si alimentele bogate-n calorii,iar sucul trebuie sa dispara,dar daca tot vrei suc poti sa-ti faci in casa sucuri naturale. In fiecare zi,fa-ti un program de sport sau,pur si simplu,mers pe jos. Eu asa am slabit, iar acum m-am obisnuit cu salate, mancare gatita fara calorii (dar mai cedez si mananc cateodata ciocolata, pizza) si apa, iar sportul a intrat in rutina. Sper ca te-am ajutat
Stoarce in fiecare dimineata o lamaie si bea pe stomacul gol dar nu o lamaie intreaga ca iti poate afecta stomacul pentru ca iti taie din pofta de mancare dupa e bine sa mananci un pic c-am dupa jumatate de ora iar seara fa la fel si dupa aia mananca un FRUCT.
Ai putea sa incerci dieta cu proteine!
E cea mai buna si cea mai sanatoasa!
Dieta Ducan este cea mai rapida sursa de a da jos kilogramele nedorite! Dar trebuie sa ai mare grije, pe cat de buna e, pe atat de nesanatoasa e!
Https://www.youtube.com/watch?v=2vmsF2njAfA asta e cea mai buna solutie.Cred ca te-am ajutat
Si eu imi doresc sa slabesc, pentru ca vine vara si e cam naspa asa. :D Am incercat exercitile astea: http://www.perfecte.ro/......siv.html.; dar nu prea reusesc sa dau jos din kg., daca ai grasime pe burta...o sa iti ia ceva timp sa slabesti.Incearca si tu daca vrei.;).