anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Spuneti-mi va rog , poate sa fie ca daca barbatul are in rinichi pietre si nisip atunci poate opri puterea penisului pentru a face sex mai mult de un minut? Sau in general nu se scoala din cauza asta? Se spune ca daca are asa problema atunci relatiile nu pot fi...e asa?
Va rog mult sa-mi spuneti daca stiti...
Va multumesc din timp!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Furnicutza a răspuns:

Sa stii ca m-ai facut curioasa cu intrebarea asta, si desi eu stiam ca nu are legatura sa pare ca rinichii au un raport important in viata sexuala. Uite aici un site care ti-ar putea raspunde la unele intrebari sau curiozitati.Si scuze pentru primul raspuns.
http://www.eva.ro/......-4349.html

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu este asa. Nisipul la rinichi nu determina impotenta, n-are nici o legatura.

| Furnicutza a răspuns:

Nu are nici o legatura una cu alta. Poate fi o problema medicala sau psihica.Este indicat sa consulte un medic.

| bernylory a răspuns:

Nu au nicio legatura rinichii cu ...hai sa fim seriosi!

| ursyca a răspuns:

Adel, daca imi permiti sa iti spun asa, atunci cand ai o criza de rinichi, nu mai ai chef de nimic, decat sa iti treaca durerea, care poate sa te blocheze pentru cateva ore, si daca e mai grav trebuie sa ajungi chiar la spital. Dar in rest nu este legatura, pietrele la rinichi si viata sexuala.

| Adelinushka a răspuns:

Va multumesc mult fetelor!