| qwerty13 a întrebat:

spuneti-mi va rog unde pot gasi in Bucuresti cabinete de neuro oftalmologie, si daca puteti un site cu o harta! va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| liliacALB a răspuns:

Uite intra aici: http://www.sfatulmedicului.ro/......lungi_1315
E un neurolog foarte bun. Fa o programare la el pentru bunicul tau. In mod sigur il va ajuta. Mult noroc!

3 răspunsuri:
| liliacALB a răspuns:

Neuro e un prefix pentru neurologie sau neuropsihiatrie. Nu o sa gasesti asa ceva la un loc cu cele oftalmologice. Bun, acum spune-mi care e de fapt problema. Vrei neaparat un cabinet particular? E urgenta sau nu?

| qwerty13 explică (pentru liliacALB):

Pai nu este pentru mine, este pentru bunicul meu, are niste probleme, si nu prea vede.doctorii au zis ca nu are nimic in legatura cu ochii, ci in spatele lor, pe la vre un neoron..particular sau nu, nu conteaza, dar exista astfel de cabinete in Bucuresti?

| qwerty13 explică:

Multumesc!