| geofcdb97 a întrebat:

stie careva de unde pot face rost de medicamentele melaoline? cele care sunt eficiente in tratarea vitiligo? stiam ca se pot cumpara din Grecia dar acum nu gasesc nimic niciun site ceva. ma poate ajuta careva va rog?!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

E o afectiune ce se trateaza numai sub supravegherea medicului. Nu te trata "dupa ureche".

2 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Consulta un dermatolog, nu lua medicamente de capul tau, pentru ca nu se stie ce efecte adverse vor avea asupra corpului tau.
Si eu am vitiligo, desi medicul meu mi-a spus ca doar prin laser se poate vindeca. Dar cum laserul este foarte scump, m-a sfatuit sa evit stresul care acesta ma poate afecta mai mult, ca vitiligo sa se extinda mai repede. Sunt norocoasa pot spune ca vitiligo a inceput la un singur picior la degete sa imi pierd melanina si un pic la femur, locuri care nu prea atrag atentia si nici nu ma deranjeaza momentan. Oricum m-au sfatuit medicii sa nu fac tatuaje ca acestea duc la extinderea bolii mult mai repede.

Sanatate multa!

| geofcdb97 explică:

Stiu,dar daca stau dupa doctorii din Romania care toti imi zic ca nu am ce sa-i fac...