Apeleaza la un medic dermatolog. Mergi intai la oglinda si daca vezi pe suprafata scalpului suprafete inrosite, cu mici cruste, sau doar pete rosii, e clar caz de dermatolog.
Daca nu vezi asemenea semne, ti-as recomanda sa mergi la o farmacie si sa iti cumperi de acolo un sampon anti-matreata ( sunt mult mai eficiente si mai naturale decat cele gasite in comert chiar daca marca e posibil sa iti fie necunoscuta )
Multumesc tuturor de sfaturi! se pare ca problema era a scalpului. aveam ceva pete rosii.
Sampon degresant cu urzica BIO Kräuter : Beneficii
Impiedica ingrasarea prematura a parului si normalizeaza functia glandelor sebacee, are efect tonifiant asupra scalpului. Are PH-ul neutru si este recomandat pentru toate tipurile de par.
Efecte
Continutul bogat in ingrediente BIO cum ar fi urzica, roinita, menta si lamaita curata delicat parul si ii confera acestuia ingrijirea optima. Are efect antiseptic si tonifiant asupra scalpului. Extractul BIO de urzica hraneste parul si normalizeaza functia glandelor sebacee, in timp ce extractul de lamaitaimbunatateste circulatia. Rezultatul: un par cu volum si suplete.
Daca vreti, va ofer si reduceri de 20%. Este foarte cautat si recomandat! Contactati-ma pe id mess life_care_no1
Si eu am aceiasi problema dar incearca sa te bazezi pe un singur sampon pentru ca de aia ai as multa matreata ca sa iti treaca matreaa e ceva sampon special pentru matreata pana iti trece.
Aceiasi problema o am si eu dar am inceput sa ma spal cu sampoane naturale de la oriflame si vad totusi un efect... sper ca te-am ajutat