Augmentin o pastila la 12 ore, iar daca in 2-3 zile nu trece fugi la doctor. Sau mai bine mergi la dentist direct. Ai un abces probabil pe care nu il poti trata acasa...
Ia Fasconal, eu folosesc pentru dureri de cap si de dinti, acu din moment ce iti ia durerea de masea banuiesc ca ti-o si dezumfla, incearca. Ori du-te la dentist, nu stii ce infectie se poate dezvolta acolo, nu e oblogatoriu sa te doar din prima, poate aparea mai tarziu durerea.
Augmentin, e foarte bun si ti o spun din experienta. mie mi a trecut cu asta.
sunt niste pastile albe, ovale, putin mai mari decat celelate, cred ca imi ramanea in gat daca nu o rupeam in doua
In primul rand nu asculti sfaturile de luat antibiotice asa dupa ureche cum iti zic niste necunoscuti fara pregatire medicala pe un blog si te duci la dentist
Bună!
Cel mai probabil, ai un abces dentar ( puroi la măsea ) şi NU-l poţi trata "acasă".
Cel mult, poţi să-ţi pui o compresă cu apă rece pe maxilar ( în exterior, pe faţă ) în zona unde este inflamaţia/abcesul ( dacă este cazul ).
TREBUIE să mergi la medicul stomatolog pentru a vedea care este motivul acelui abces : eventual, o să-ţi facă un drenaj ( ca să aibă pe unde se scurge puroiul ) şi o să-ţi prescrie un antibiotic adecvat!
Toate cele bune.