Pai la 15 ani ar trebuie sa faci sport. tu esti inca in dezvoltare, cum se dezvolta inima si corpul tau daca nu faci sport? sincer iti recomand sport, nu in fiecare zi dar macar de 3 ori pe saptamana, si nu lua proteine, ai sa vezi ce bine o sa te simti dupa 3 4 luni, plus ca o sa iti intaresti organismul si nu o sa mai racesti repede sau sa ai alte dureri, e greu pana se obisnuieste organismul dar pana la urma o sa iti placa
Nu faci sport deloc? e posibil ca atunci cand pui organismul in miscare sa iti bata inima tare si chiar sa iti tremure corpul, daca tot vine vara nu iti strica niste plimbari prin parc, pe jos, cu rolele sau sa mergi la sala
Da, nu prea fac sport am 15 ani, si mai merg cateodata pe jos asa, adica merg pe jos pe fiecare zi, dar numai pe jos
"si nu lua proteine", DE CE sa nu ia proteine? proteinele se gasesc in aproape orice aliment in afara de fructe.
Daca mananca DOAR FRUCTE + apa toata ziua, o sa faca gastrita ( aia e SINGURA metoda sa nu ia proteine ).
Sau tu HABAR NU AI ce e aia o proteine, in ce alimente se gaseste si dai si tu sfaturi?
Copil mic...
Ma refer la pastile, multi gresesc cu proteinele, ia proteine fac o perioada si apoi se lasa, crede-ma ca sunt mai mare decat tine si am vazut ce fac proteinele, una e sa iei din alimente si alta e sa iei pastile, iar eu am facut sala ani de zile din cauza unei probleme la spate si nu vorbesc de pe pereti, de aceea vorbesc atunci cand stiu ca am trecut si eu prin asta
Proteinele sunt sub forma de praf, nu de pastile.
"una e sa iei din alimente si alta e sa iei pastile", e FIX acelasi lucru.
Eu am luat 2 ani proteine si apoi am continuat fara si nu am observat nicio schimbare.
Am 27 de ani, aproape 10 ani de sport si citesc despre nutritie si suplimente des ( am peste 100 de seminarii de nutritie la care am participat ).
imi place ca tot insisti pe "pastile", cand proteinele ca supliment sunt sub forma de praf, asta arata cat de mult stii.
Pai la 15 ani ar trebuie sa faci sport. tu esti inca in dezvoltare, cum se dezvolta inima si corpul tau daca nu faci sport? sincer iti recomand sport, nu in fiecare zi dar macar de 3 ori pe saptamana, si nu lua proteine, ai sa vezi ce bine o sa te simti dupa 3 4 luni, plus ca o sa iti intaresti organismul si nu o sa mai racesti repede sau sa ai alte dureri, e greu pana se obisnuieste organismul dar pana la urma o sa iti placa
Mario1996 întreabă: